Naar homepageVoeg toe aan favorietenInloggen adverteerder

ADRESGEGEVENS

Fotogeniek
  
Adres:Zeelaan 74
Postcode:8660
Plaats:De Panne
  
Telefoon:058 62 45 46
Website:http://www.fotogeniek.net

INFORMATIE

Fotogeniek is een moderne fotostudio in De Panne.Wij leggen de mooiste momenten uit uw leven voor eeuwig vast op beeld. Want beelden zeggen nu eenmaal meer dan woorden!

Een greep uit ons aanbod:

Huwelijksfotografie: Uw huwelijk is één van de belangrijkste stappen in uw leven, elk moment is memorabel en uniek. Fotogeniek staat klaar om jullie huwelijksdag op een unieke en stijlvolle manier vast te leggen. Wij volgen u vanaf het bezoek aan de kapper tot en met het avondfeest.

Communie of lentefeest: Geen strees, Fotogeniek zorgt voor alles, zowel bedankingskaartjes, uitnodigingen, menukaarten, geschenkjes of zelfs een volledige reportage van het communiefeest behoren tot de mogelijkheden.

Portretfotografie: Wij maken unieke reportages van u, uw kind, uw gezin... zowel in studio als op locatie. Deze beelden worden achteraf verwerkt in een exclusief album, een originele collage...

Zwangerschap, geboorte of doopsel: Fotogeniek staat steeds voor u klaar: foto's van uw bolle buik tijdens de zwangerschap, de eerste plaatjes van uw spruit na de geboorte en ook het doopsel kunnen we voor u vereeuwigen.
Bovendien kan u bij Fotogeniek niet enkel terecht voor fotografie maar we bieden u ook een ruim assortiment doopsuikerartikelen.

Ook de aankleding van uw foto's is belangrijk! Daarom bieden wij een ruim aanbod van kaders die ook op maat gemaakt kunnen worden. Of hebt u liever uw foto op forex of canvas opgespannen op een spieraam, alles is mogelijk!

Fotogeniek is met andere woorden een totaalconcept waar de klant koning is en Sophie elke dag klaarstaat om uw wensen te helpen verwezenlijken. Kijk snel op www.fotogeniek.net

Meld uzelf aan voor onze nieuwsbrief

Database & website © Beter Online Media / FotograafGids.be